Galerie | Kunstuitleen DIJKSTRA
2100 DEURNE (Antwerpen)
Turnhoutsebaan 277
T +32 (0)3 326 41 77
Galerie | Kunstuitleen DIJKSTRA
NEDERLAND
Kunst huren of kopen?
U kiest zelf

Kunst huren of kunst kopen? Artlease of huurkopen? Bij Galerie Dijkstra hoeft u niet te kiezen tussen alles of niets.  U kunt gerust een kunstwerk huren en dan later beslissen om te kopen.  Of kunst huren met een kooptegoed en dan later toch een ander werk kiezen. 

Systemen op maat

Onze koop- en huursystemen zijn op uw maat gemaakt. U wordt verliefd op een werk en u wilt het meteen kopen? Dat kan. U wilt eerst huren, gewoon om eens uit te proberen? Dat kan. U wilt regelmatig wisselen van werk? Dat kan. En daartussen liggen verschillende systemen met verschillende prijzen en kooptegoeden. U kunt steeds overschakelen, wanneer u maar wil en hoe vaak u maar wenst. Zonder kosten.

Voor particulieren én bedrijven

Een mooi kunstwerk in de woonkamer. Inspirerende tekeningen op kantoor. Een monumentale installatie in de tuin. Kunst heeft overal een plaats. Zowel privé als beroepsmatig kan een kunstwerk een meerwaarde betekenen.

Bij Galerie Dijkstra kunt u terecht voor uw privé-werken.  Maar ook veel bedrijven behoren tot onze klanten.  Voor een enkel werk of de aankleding van een heel kantoorcomplex.